Prevođenje "love par" na makedonski jezik:


  Rječnik Bosanski-Makedonski

Love - prijevod : Love par - prijevod :

Ads

  Primjeri (Vanjskih izvora, a ne komentar:)

Christie Love.
Личеше на Кристи Лав.
Kapetan Love.
Капетанот Лов.
Love, Janice!
Со љубов, Џенис.
Imaš love?
Овој тип има пари?
Love ih.
Не. Ги бркаат.
Love u čoporima.
Ловат во чопори.
Nemas ti love...
Ти немаш пари...
Imas li love?
Имаш ли пари?
Bez love je.
Нема пари.
Oni te love.
Тие те ловат.
Love iz zabave.
Анакондите се злобни, човече.
Vidi, imam love.
Имам пари, види!
You Made Me Love You. You Made Me Love You.
Ме правиш да те љубам.
Zaradio je puno love.
Заработил многу.
Koliko love imamo spremljeno?
Колку пари тргнавме настрана?
Ne mogu nemam love.
Не можам, немам пари.
Imaš li možda love?
Имаш ли пари?
Ovde ste zbog love.
Овде сте заради пари.
Izvinjavam se, kapetane Love.
Се извинувам, капетане.
Donosim mu najvise love.
Му носам најповеќе пари.
Treba mi malo love.
Ми требаат малку пари.
Love me diljem Azije.
Ме сакаш во Азија.
Sranje, možda ima love.
Срање, можеби има пари.
Ona zaradi malo love.
Заработува нешто пари.
Zašto daju toliko love?
Зошто даваат толку пари?
Novac? Bez love smo?
Ние сме шворц?
Pola love je njezino.
Половина пари се нејзини.
A lovu...nema love
О, не го направивме ние сето тоа.
Nemaš posao. Nemaš love.
Немаш работа, немаш пари,
Ali ona nema love.
Само што нема пари.
Psi koji love frizbije?
Куче што фаќа фризби?
Može Love Me Tender?
Може ли ,Lоvе mе tеndег,?
Sada nemamo dovoljno love da stignemo u Aspen! Nemamo dovoljno love da se vratimo doma! Nemamo dovoljno love za hranu!
Сега немаме доволно пари да стигнеме до Аспен, дома... да јадеме.
Ako imaš love, pozovi taksi.
Ако имаш пари, повикај такси.
Love nas, samo zbog zabave.
Изгледа не ловат само од забава.
Hocu vruceg peseka. lmas love?
Онаму има продавач на снеп дог. Имаш ли пари? Имам пари.
Ovo je kapetan Harison Love.
Тоа е капетан Харисон Лов.
Samo mi fali malo love.
Самомалку ми фали кеш во моментов.
Radi se o mnogo love.
Многу пари се.
Za ovo stvarno treba love.
Мора да има гадни пари зад сето ова.
Mi smo uložili puno love.
Ставивме големи пари.
U redu, jer nemam love.
Зошто немам многу пари.
Oni love mene, ne njega.
Тие ме гонеа мене, а не него.
Mogu objasniti u vezi love.
Можам да објаснам за парите.
Sal nije razocaran zbog love.
Сал не е разочаран зашто му е гајле за парите.